over

ons

Judith van Moorsel

Hondwikkeltrainer

Dieren zijn een ware passie voor mij, van kleins af aan al. Ik struinde de buurt af op zoek naar honden. Eenmaal op mijzelf wonend, schafte ik een hond aan en kwam een lang gekoesterde droom in vervulling.

Geïntrigeerd door het gedrag van honden, kwam de wens om meer kennis op te doen. Zodoende heb ik de studie Gedragstherapie voor honden gedaan. Sinds 2013 ben ik professioneel werkzaam met honden. In mijn werk als hondengedragstherapeute ben ik veelal met de eigenaren bezig. Ik raakte geïnspireerd in de bijzondere relatie tussen mens en dier. Mijn drijfveer is dan ook om eigenaren te helpen hun hond te begrijpen. Met wederzijds vertrouwen en respect als basis. Ik ben ervan overtuigd dat mens en dier veel aan elkaar hebben. Het vormt de rode draad door mijn werkzaamheden; als coach voor hond én mens.

Zelf heb ik op dit moment 2 honden: 2 Border Collies. Met hen beoefen ik mijn grootste passie: het schapen drijven. Voor mij dé ultieme uiting van samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Samen zorgen wij voor de verzorging van mijn koppel schapen.