Workshops

 

Lekker samen bezig

We bieden we ook diverse workshops en cursussen om samen lekker bezig te zijn.

De workshops en cursussen worden gegeven in diverse thema’s en soms in samenwerking met collega’s uit het vakgebied. Hieronder vind je onze aankomende workshops:

Do as i do

De naam zegt het al, we gaan de hond leren ons na te doen. Jennifer Batterink (van Wijs met honden) gaat jullie deze leuke leermethode aanleren, waarmee je de hond gemakkelijk nieuwe kunt aanleren (in allerlei hondensporten en thuis).

Tijdens de curus gaan we eerst aan de slag met de basis/foundation en krijgt iedereen opdrachten mee om thuis mee te oefenen.

De cursus bestaat uit 6 lessen:
1 theoretische les zonder hond (6 deelnemers)
4 praktijk lessen met hond (3 deelnemers)
1 aflsuitende les met hond ( 6 deelnemers)

Minimale leeftijd hond: 6 maanden
Het is handig als de hond enigszins kan blijven zitten/staan/liggen en fysiek in staat is de oefeningen uit te kunnen voeren. Bij twijfel; neem contact op.

Wat over Jennifer Batterink (Wijs met honden):
Eind 2022 ben ik samen met mijn collegas Mandy en Martina de uitdaging aangegaan om met onze honden in april 2023 het basisexamen te halen om te kijken of we het in ons hebben om de ‘Do as I Do’ aan onze honden te leren, en dit is gelukt! In juni 2024 gaan we op voor het officiële instructeursexamen.

Aanmelden

Om aan te melden voor een cursus, heb je een Hondwikkelaccount nodig.
Nog geen account? Klik dan op ‘Account aanmaken‘. Daarna kun je hieronder op ‘Inschrijven‘ klikken bij de gewenste workshop.

CURSUSSEN en WORKSHOPS

Zie je de groene knop ‘Inschrijven‘ niet? Sorry, maar dan moet je even opzij scrollen/schuiven in de tabel