Workshops

 

Lekker samen bezig

We bieden we ook diverse workshops en cursussen om samen lekker bezig te zijn.

De workshops en cursussen worden gegeven in diverse thema’s en soms in samenwerking met collega’s uit het vakgebied. Hieronder vind je onze aankomende workshops:

Response inhibitie

Wil je meer contact tijdens de wandeling? Trekt jouw hond aan de lijn of wil hij altijd naar andere honden toe? Of gaat jouw hond achter fietsers of joggers aan? Dan is de workshop Respone Inhibitie iets voor jou!

Tijdens deze workshop gaan we aan het werk om de standaard reactie (response) op iets waardoor jouw hond getriggerd wordt te stoppen (inhibitie) en te vervangen voor een contactmoment met jou. Je leert de methode toe te passen en we gaan in diverse verschillende situaties oefenen. Zodat je weer ontspannen kunt wandelen.

De workshop duurt 2,5 uur en is een fijne afwisseling van theorie en praktijk. Kosten zijn 65,- pp. Er is slechts plaats voor 6 deelnemers, dus meld je snel aan!

Data: 19 augustus om 13.00 uur

Cursus in balans

In deze cursus gaan wij met verschillende materialen en voorwerpen met de balans van je hond aan de slag. Je leert beter kijken naar je hond en wat je eigen lichaamshouding doet ten opzichte van wat
je hond laat zien. In deze workshop gaat het niet om goed of fout maar leren zien wat het lichaam van je hond laat zien. En hoe je de bespiering en lichaamsbewustzijn kan verbeteren, wat ook invloed
heeft op het zelfvertrouwen van je hond. Een gedeelte van de oefeningen doet iedereen met zijn hond tegelijk en een aantal doen wij om de beurt, van het meekijken met andere teams valt namelijk ook heel veel te leren.

De cursus omvat 5 lessen op zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur
Lesdagen: Nieuwe data volgen na de zomer!
Kosten 99,- euro pp

Deze cursus wordt gegeven door Martina Thomas.
We werken met groepen van max. 5 deelnemers. Dankzij onze binnenlocatie kan de workshop ook tijdens slecht weer doorgaan.

Aanmelden

Om aan te melden voor een cursus, heb je een Hondwikkelaccount nodig.
Nog geen account? Klik dan op ‘Account aanmaken‘. Daarna kun je hieronder op ‘Inschrijven‘ klikken bij de gewenste workshop.

CURSUSSEN en WORKSHOPS

Zie je de groene knop ‘Inschrijven‘ niet? Sorry, maar dan moet je even opzij scrollen/schuiven in de tabel