over

ons

Famke van Buren

Oprichter Hondwikkeling, instructeur, gedragstherapeut, coach, geleidehonden- en hulphondentrainer, begeleiding Hondwikkelteams

Na ruim 10 jaar mijn eigen reclamebureau te hebben gehad, vond ik het tijd worden om verder te gaan in mijn andere passie; honden! 

Mijn allereerste hond was een Mechelse herder uit een KNPV lijn, zij heeft me veel geleerd over mijzelf. Ik heb met haar o.a. VZH en IPO gedaan. Momenteel heb ik twee honden; Sensi en Kitai, beide kruisingen. Werken met honden is altijd mijn passie geweest. Eerst hobbymatig, maar in 2009 startte ik mijn eigen hondencentrum in Zeewolde. Daarna ben ik, na een tijd werkzaam te zijn geweest bij een andere hondenschool, begonnen met Hondwikkeling. Naast ruim 15 jaar ‘honden’ervaring heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd waaronder, kynologisch instructeur, gedragsdeskundige, deskundig voedingsadviseur, hulphonden- en geleidehondeninstructeur en toegepaste psychologie. 

Ik vind het heerlijk om op een breed gebied met honden bezig te zijn, of dit nu gedragstherapie, groepscursus of het opleiden van hulp- of buddyhonden is. Het is mooi om te zien hoe hond en eigenaar elkaar kunnen aanvullen en hoe intense de band kan zijn als ze elkaar echt begrijpen. En dat is waar ik graag de schakel wil zijn; ik geniet ervan om hond en baas samen te brengen en van elkaar te laten leren. 

Wederzijds begrip, respect en vertrouwen zijn belangrijke bouwstenen voor een goede relatie met jouw hond.
Meer lezen over mijn visie?