over

ons

Ciska Voort

Hondwikkeltrainer

Ik ben Ciska Voort, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Daarnaast ben ik de trotse eigenaar van 2 Australian shepherds, Jody & Jordan en een border collie Holly. Honden… dat is mijn passie, mijn leven. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Omdat ik mij altijd al afvroeg waarom honden doen zoals ze doen ben ik op zoek gegaan naar verdieping en de opleiding kynologisch instructeur gaan volgen en heb deze succesvol afgerond.

Sinds 2017 ben ik fulltime gaan werken als kynologisch instructeur op een hondenschool. Na mij een aantal jaren ontwikkeld te hebben in de hondenwereld, ben ik mijn eigen onderneming hondenjuf Ciska gestart.

Naast groepslessen, begeleid ik ook mensen prive zowel thuis als op locatie. Ook test ik honden voor diverse doelgroepen. Omdat het stukje begeleiding wat ik al doe mooi aansluit bij de strategie van Hondwikkeling ben ik de uitdaging aangegaan om de opleiding als Hondwikkeltrainer te volgen.

Verder wandel ik graag met mijn honden in het bos en spelen wij ook Dogfrisbee door heel Europa waardoor we regelmatig op pad zijn.