over

ons

Martina Thomas

Examinator Hondwikkelteams

Mijn naam is Martina Thomas. Met mijn drie dalmatische honden Abby,  Gypsy en Fenya zijn wij het team van  “Stip aan de horizon”. Voor hondwikkeling mag ik de tests en hercertificeringen van de hondwikkelteams afnemen en ik geef af en toe een workshop balans en coördinatie.

Ik heb de opleiding DAC (dog assisted coaching) en diverse cursussen op het gebied van therapiebegeleiding, coaching en begeleiding van angst voor honden gevolgd. In 2019 volgden de opleidingen voor DAI instructeur angst voor honden “special needs” en ik heb een opleiding als geleidehond instructeur bij Marlia Oosterhof met succes afgerond. Bij de DAI Academy ben ik DAI instructeur, hier geef ik met heel veel plezier lessen aan mensen die met hun honden willen gaan samenwerken. Ik heb ook de opleiding voor technician, leader en evaluator gevolgd voor het afnemen van de PADA testen (personality assessement for dometicated animals) waarin het karakter van een huisdier getest wordt zonder invloed van de eigenaar.

Op verschillende locaties verzorg ik gastlessen en workshops over DAI en het begeleiden van mensen met angst voor honden.