over

ons

Jennifer Batterink

Hondwikkeltrainer

Mijn naam is Jennifer Batterink en ik woon samen met mijn vriend, 4 honden en kat in Ermelo. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik later met dieren wilde werken. Na de vmbo-t heb ik de opleiding MBO diermanagement in Barneveld gevolgd, na 4 jaar heb ik dat diploma behaald. In 2017 heb ik via O&O de opleiding kynologisch instructeur gevolgd en het diploma behaald. In 2022 heb ik samen met onze hond Dakar de opleiding Dai basis gevolgd en behaald en in 2023 heb ik de opleiding hondwikkeltrainer voor psychosociale buddyhond bij hondwikkeling gevolgd.

In mijn eigen bedrijf Wijs met honden geef ik oa. privé trainingen aan mensen die “problemen” ervaren met het gedrag van hun eigen hond.  

In mijn vrije tijd train ik met onze eigen honden (Dakar en Ramble) een aantal disicplines (agility, hoopers, detectie en schapendrijven) ook ga ik regelmatig naar wedstrijden.  Ook geef ik al een aantal jaren agility aan enthousiaste cursisten. Ik geniet ervan als cursisten hun doel met hun hond behalen. Door mijn ruime ervaring in de huisdiersector (dierenpension/dierenasiel/hondenclubs) heb ik een goede kijk op hondengedrag. Door het opvoeden van mijn eigen (diverse) honden heb ik veel verschillende soorten opvoedstijlen en methodes eigen kunnen maken.

Ik vind dat niet bij iedere hond/baas combinatie dezelfde “methode” werkt, ik houd er van om per baas-hond combinatie te kijken naar de beste aanpak. Zodat het begrijpelijk, makkelijk toepasbaar en resultaatgericht is.